limuzinbérlés

Tedd emlékezetessé azt a napot, legyen örök emlék! Limuzinbérlés és kölcsönzés Nyíregyházán születésnapra, évfordulóra, esküvőre. Baráti, üzleti találkozó, filmforgatás, leány- legénybúcsú, party, gyerekzsúr... cégünk nem ismer lehetetlent!

Esküvőre
Az alkalomhoz illő módon, gyönörűen díszített limuzinnal vállaljuk az ifjú pár és hozzátartozóik szállítását. Legfőbb célunk, hogy a házasulandó párok minden igényét kielégítsük és még emlékezetesebbé tegyük nekik ezt a napot. Felejthetetlen élményt nyújt, ahogyan a hófehér Limuzinunk szállítja az ifjú párt a templom, az anyakönyvvezető és a lagzi helyszíne között.

Születésnapra
Lepje meg kedvesét, férjét, feleségét, ismerősét, barátnőjét, hozzátartozóját luxus körülményekkel! Élvezzék a városnézést a tetőablakon kinézve, gyönyörködjenek a kilátásban.

Évfordulóra
Házassági évfordulójuk alkalmával kápráztassa el feleségét, férjét. Koccintsanak Limuzinunkban egy üveg pezsgő mellett, romantikázzanak, gyönyörködjenek a város nevezetességeiben akár a tetőablakon keresztül. Évfordulóra, eljegyzésre történő bérlés esetén egy szál vörös rózsát is adunk ajándékba.

Leány-, legénybúcsúra
Ha szeretnétek feldobni a legény, avagy leánybúcsút, béreljetek limuzint. Nem fogod megbánni!
 

Három, minden igényt kielégítő limuzinunk közül választhat:


NAVIGATOR - Partybusz
(lézershow, füstshow, disco világítás)

Férőhely     max. 20 fő
Bérleti díj    25.000 Ft/óra (1 órán túli használat esetén egyedi ajánlat)
Időtartam    minimum 1 óra


TOWCAR - Születésnap, nőnap

Férőhely      max. 10 fő
Bérleti díj    20.000 Ft/óra (1 órán túli használat esetén egyedi ajánlat)
Időtartam    minimum 1 óra


EXCALIBUR - Esküvő
(retro limuzin, esküvőkre)

Férőhely     max. 6 fő
Bérleti díj    30.000 Ft/óra (1 órán túli használat esetén egyedi ajánlat)
Időtartam    minimum 1 óra


ÉRDEKLŐDNI: 06 (20) 32 88 475

 


AKTUÁLIS
Ádám András szakképzett oktató irányításával úszás oktatást tartunk a gyerekeknek változatos szabadidős programokkal tesszük tartalmassá a tábort, 2017. Június 19-23-ig!
tovább